מתכונים טעימים

בשר טחון ביין

17 ביוני, 2010 מאת מתכונים טעימים

מצרכים:

500 גרם בשר טחון

כוס יין אדום יבש

2 בצלים גדולים

3-4 שיני שום

150-200 גרם רסק עגבניות

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

חצי כוס פטרוזילה קצוצה

הוראות הכנה:

• מקצצים את הבצלים ואת שיני השום ומטגנים יחד עד להשחמה קלה.

• מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי פירור הבשר עד שמתאדים כל הנוזלים.

• מוסיפים את הרסק ומטגנים עוד כ-5 דקות נוספות.

• מסירים מהאש ומוסיפים לסיר את היין, מלח, פלפל שחור וחצי כוס פטרוזילה קצוצה.

• מערבבים היטב ואופים בטמפרטורה של 180 מעלות כחצי שעה בלי לכסות.

נושאים: אוכל בריא | אין תגובות »

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועשויה לעכב את תגובתך. אם התגובה אינה מופיעה, צריך פשוט להמתין מעט.

הישארו מעודכנים

מידע שימושי:

מתכונים אחרונים