מתכונים טעימים

חזה עוף בעשבי תיבול

25 ביולי, 2010 מאת מתכונים טעימים

החומרים:
4-5 חזות עוף מנוקים
3-4 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
2 כפות חרדל
5 שיני שום כתושות
2 כפות עלי טימין
2 כפות עלי רוזמרין
מלח ופלפל לפי הטעם

איך להכין:

1. מערבבים את כל החומרים ומשרים בהם את העוף לשעתיים שלוש.
2. מחממים מחבת טפלון במעט שמן זית.
3. מסננים את העוף מהמשרה. צורבים את חזות העוף משני צידיהם עד שהם שחומים כשלוש דקות מכל צד.
4. יוצקים את עודפי המשרה למחבת ומזגגים מעט את העוף. אפשר להגיש בתוספת של אורז לבן או ירקות. בתאבון!

נושאים: אוכל בריא | אין תגובות »

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועשויה לעכב את תגובתך. אם התגובה אינה מופיעה, צריך פשוט להמתין מעט.

הישארו מעודכנים

מידע שימושי:

מתכונים אחרונים