מתכונים טעימים

כיסוני בשר אפויים

19 באוקטובר, 2010 מאת מתכונים טעימים

מצרכים

1/2 ק"ג בצק עלים
1 בצל גדול קצוץ דק
3 כפוץ שמן זית
250 גרם בקר טחון מופשר
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית פלפל שחור (טרי) טחון
1/2 כפית כמון
2-3 שיני שום כתושות
ביצה למריחה
שומשום לקישוט

הכנת המילוי

1.    פזרו את השמן במחבט וטגנו את הבצל עד השחמה
2.    הוסיפו את הבקר וטגנו 3 דקות תוך כדי ערבוב
3.    הוסיפו את התבלינים והפטרוזיליה ערבבו היטב וכבו את האש
4.    העבירו את המלית למסננת ואפשרו לה להתקרר

הכנת הכיסונים

1.    רדדו את הבצק לעלה דק וקרצו עיגולים
2.    הניחו במרכז כל עיגול 1/2 – 3/4 כפית מהמלית שהתקררה וסגרו היטב על ידי קיפול העיגול לחצי והידוק השוליים במזלג
3.    העבירו את הכיסונים לתבנית המכוסה בנייר אפייה מרחו ביצה ופזרו שומשום לפי הטעם
4.    במידה ונשארו שאריות בצק רבות ניתן לקפל אותן בעדינות לכדי גוש בצק אחד, לרדד ולחזור על הפעולות הנ"ל
5.    אפו כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
6.    בתיאבון!

נושאים: אוכל בריא | אין תגובות »

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועשויה לעכב את תגובתך. אם התגובה אינה מופיעה, צריך פשוט להמתין מעט.

הישארו מעודכנים

מידע שימושי:

מתכונים אחרונים