מתכונים טעימים

עוגת תפוחים חמה

27 באפריל, 2010 מאת מתכונים טעימים

מצרכים:
5-6 תפוחים קלופים וקצוצים מסוג גראנד סמיט
כף פודינג וניל
שקית אחת של סוכר וניל
חמאה


3 ביצים
כפית של תמצית וניל
חצי כוס של סוכר לבן או כוס אחת של סוכר חום
כוס קמח תופח
קורט מלח

אופן ההכנה:

מתחילים את העוגה עם הכנת התפוחים. בסיר בינוני מרתיחים חצי כוס מים ומוסיפים את התפוחים. אחרי כ-3 דקות מוסיפים סוכר וניל וכף של חמאה ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים כף פודינג וניל ומערבבים קלות עד שהתערובת מסמיכה מעט. מורידים מהאש ומקררים. כלל זמן הבישול של תפוחים לא צריך לעלות מעל 7-8 דקות.
ממשיכים עם הכנת הבצק. בקערה נפרדת מערבבים ביצים עם כוס סוכר, קורט מלח ותמצית וניל. מוסיפים את הקמח בהדרגה על מנת שכל החומרים יספגו היטב בתערובת. תשתמשו במיקסר הביתי שלכם.
משמנים תבנית עגולה בקוטר של 26 ס"מ (תבנית קפיצית עדיפה). שמים שכבה אחת של התפוחים לתוך התבנית ומוסיפים את הבצק. מפזרים מעל את התפוחים הנותרים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות.
העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.

נושאים: אוכל בריא | אין תגובות »

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועשויה לעכב את תגובתך. אם התגובה אינה מופיעה, צריך פשוט להמתין מעט.

הישארו מעודכנים

מידע שימושי:

מתכונים אחרונים