מתכונים טעימים

פסטה ברוטב מנגולד, פטריות שמנת ויין

26 באוגוסט, 2010 מאת מתכונים טעימים

מתכון פסטה מעולה ולא קשה להכנה, לגיוון מנת הפסטה הקבועה ולארוחה מרעננת וטעימה.

מצרכים:
חבילת פסטה
פטריות
חבילת עלי מנגולד
375 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כוס יין לבן יבש
1 בצל קצוץ דק
50 גרם חמאה
מלח ופלפל שחור טחון, טרי
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:
במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב.
מוסיפים את הפטריות והמנגולד, מטגנים ומוסיפים את היין. ממשיכים לבשל עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים לרוטב את הפסטה שבושלה זה עתה. מערבבים ומגישים.

נושאים: אוכל בריא | אין תגובות »

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועשויה לעכב את תגובתך. אם התגובה אינה מופיעה, צריך פשוט להמתין מעט.

הישארו מעודכנים

מידע שימושי:

מתכונים אחרונים