מתכונים טעימים

פשטידת ברוקולי

26 בספטמבר, 2010 מאת מתכונים טעימים

פשטידת ברוקולי ביתית, טעימה וקלילה, מתאימה לכל ארוחה!

רכיבים:

  • 900 גר' ברוקולי מופשר (משקיות קפואות) חתוך לרצועות.
  • 4 תפו"א בינוניים מבושלים חתוכים לקוביות בינוניות – קטנות
  • 4 כפות מיונז
  • 3 כפות אבקת מרק פטריות
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • 4-5 ביצים טרופות

אופן ההכנה:

  • ערבבו היטב את התבלינים, המיונז וביצים בקערה גדולה
  • הוסיפו א הברוקולי ואת תפוחי האדמה וערבבו שנית
  • העבירו את התערובת לתבנית אליפטית/מלבנית רחבה ששומנה היטב
  • העבירו את התבנית לשלב נמוך (מבחינת גובה) בתנור שחומם ל 170 מעלות ואפו את הפשטידה עד להזהבה קלה (כ – 50 דקות)

בתיאבון!

נושאים: אוכל בריא | אין תגובות »

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועשויה לעכב את תגובתך. אם התגובה אינה מופיעה, צריך פשוט להמתין מעט.

הישארו מעודכנים

מידע שימושי:

מתכונים אחרונים