מתכונים טעימים

צ'יפס בטטה

9 ביוני, 2010 מאת מתכונים טעימים

מצרכים:

4-5 בטטות בינוניות
מלח
פלפל שחור טרי טחון
שמן זית
שום
חצי כפית אגוז מוסקט
חצי כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:

מקלפים את הבטטות ופורסים לרצועות דקות מאוד. מכיוון שהבטטה קשה לחיתוך מומלץ להשתמש בקולפן ירקות רגיל ולפרוס אותה לרצועות דקיקות בעובי של כמה סנטימטרים. מערבבים יחד את כל התבלינים ויוצקים מעל רצועות הבטטות. מטגנים בשמן עמוק לא יותר מדקה. בתאבון! אם לא בא לכם לאכול צ'יפס בטטה מומלץ להכין סלט בטטה קל.

בטטה

נושאים: אורגני | אין תגובות »

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועשויה לעכב את תגובתך. אם התגובה אינה מופיעה, צריך פשוט להמתין מעט.

הישארו מעודכנים

מידע שימושי:

מתכונים אחרונים