מתכונים טעימים

מרק כרובית עם שמנת

23 ביולי, 2010 מאת מתכונים טעימים

מרק כרובית

המצרכים:

כרובית גדולה מופרדת לפרחים
כרישה אחת חתוכה לרצועות
3-4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
בצל בינוני קצוץ
4-5 שיני שום קצוצות
כף פטרוזיליה
עירית לקישוט
50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
חבילה אחת של שמנת מתוקה
חצי כוס יין לבן ייבש
אגוז מוסקט
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מחממים בסיר בינוני חמאה ושמן זית.
2. מאדים את הבצל והכרישה עד לשקיפות.
3. מוסיפים שום ופטרוזיליה ומערבבים.
4. מוסיפים יין לבן ומאדים עוד 2 דקות.
5. מוסיפים 10 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
6. מוסיפים את הכרובית ומביאים לרתיחה שוב.
7. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל בסיר מכוסה עד שתפוחי אדמה יתרככו לחלוטין.
8. מסירים מהאש וטוחנים הכל במעבד מזון לתערובת חלקה.
9. מחזירים לאש, מביאים לרתיחה, מתבלים באגוז מוסקט ומערבבים פנימה את השמנת.
10. מרתיחים שוב, מבשלים 7 דקות נוספות ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מקשטים עם עירית קצוצה ומגישים מיד.

נושאים: מטעמים | אין תגובות »

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועשויה לעכב את תגובתך. אם התגובה אינה מופיעה, צריך פשוט להמתין מעט.

הישארו מעודכנים

מידע שימושי:

מתכונים אחרונים