מתכונים טעימים

פרפה שוקולד

21 בספטמבר, 2010 מאת מתכונים טעימים

(כ-15 מנות)

פרפה שוקולד מדהים, קינוח מרענן לימי הקיץ החמים!                        

מתאים לארוחת חג, יומולדת או סתם ארוחה מפנקת.

רכיבים

  • 8 חלמונים
  • 150 גר' סוכר
  • 300 גר' שוקולד מריר מעולה (70% מוצקי קקאו) מגורד בפומפייה (ניתן גם שוקולד לבן)
  • 1 ליטר שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • המיסו את השוקולד – העבירו את השוקולד לקערה מזכוכית/מתכת והניחו אותה בסיר מלא במים רותחים (מבלי שהמים יגעו בשוקולד)
  • הקציפו את השמנת המתוקה
  • (בנפרד) הקציפו את הסוכר והחלמונים
  • חברו את השוקולד המומס לחלמונים המוקצפים (ביסודיות)
  • קפלו לתוך השוקולד את השמנת המוקצפת.
  • צקו את הבלילה לכלי הגשה יפים (לפי הגודל הרצוי) , כסו בניילון נצמד והעבירו למקפיא ל 2-3 שעות

*לקישוט פזרו שבבי שוקולד לבן (על פרפה כהה) / או שבבי שוקולד חלב (על פרפה שוקולד לבן).

**ניתן להכין פרפה לבן ופרפה שחור ולצקת את הבלילה בשכבות.

נושאים: מטעמים | אין תגובות »

השארת תגובה

חשוב: בקרת תגובות מופעלת ועשויה לעכב את תגובתך. אם התגובה אינה מופיעה, צריך פשוט להמתין מעט.

הישארו מעודכנים

מידע שימושי:

מתכונים אחרונים